03.29.2020 19:08

Seminee moderne

Semineul este punctul focal al unei camere, chiar daca este sau nu in uz. In prezentpetrecem mai mult timp relaxandu-ne cu ochii intr-un ecran, mai degraba decat vatra, dar semineul ramane atractia principala in decor, mai ales atunci cand este in camera de zi.

modern-fireplace-design

Un semineu asa cool, chiar daca nu il aprindeti, spune multe despre design-ul interior. Nu trece cu vederea ceea ce un semineu poate aduce intr-o camera, chiar daca, cu incalzirea centrala, nu ai aveti nevoie de el.

fireplace-modern-for-living-room

Semineele clasice arata foarte bine atunci cand sunt puse in decoruri contemporane, dar pentru un look mai updatat optati pentru ceva mai modern.

glow-fireplace

Apartamente cu incalzire centrala comună și multe case moderne nu au un loc dedicat pentru un semineu in design. Daca sunteti in cautarea unui punctul focal si stralucirii pe care un semineu il poate aduce, de ce sa nu optati pentru unul in miniatura?

glass-fireplace

Un licar de lumina poate fi tot ce ai nevoie pentru a crea efectul potrivit intr-un spatiu. Si mini-semineele pot fi mutate in jurul camerei, in functie de starea ta de spirit. Aceste seminee mici si portabile au tendinta de a rula dintr-un rezervor incorporat de combustibil care pur si simplu se umple din nou din cand in cand.

bold-corner-fireplace

tiled-fireplace-surround

wood-storage

iron-fireplace

Acestea, sau busteni falsi din ceramica, va rezista la orice temperaturi ridicate care rezulta din arderea combustibililor in camin, dar, de asemenea, arata foarte bine atunci cand nu este in uz. Sculpturile metalice adauga structura, dar nu creeaza cenusa , asa ca incercati-le.

 

 

  

Vizualizari: 2.897

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>