03.28.2020 23:27

Refugiu ascuns in padure

Cabana se afla in apropierea metropolei rusesti Moscova si este un refugiu extraordinar, confortabil si primitor, proiectat de Elena Sherbakova. Este inconjurata de paduri si se bucura de un grad ridicat de intimitate, aspect ce o face destinatia perfecta pentru un sejur linistit.

 

1

Este construita din busteni care, impreuna cu design-ul si cromatica aleasa ppermit cladirii sa se camufleze in mediul inconjurator. O terasa spatioasa incadreaza cabana, oferind spatiu generos pentru o zona de relaxare acoperita care a fost amenajata cu o canapea-colaj, realizata si accesorizata cu elemente multicolore.

Interiorul este unul surprinzator de spatios pentru o cabana. Planul podelei este unul deschis,  include bucataria, spatiul de luat masa si livingul. Decorul rustic este completat de cateva elemente moderne, precum semineul.

Ferestrele mari lasa inauntru lumina naturala si creeza o conexiune intre camera de zi si exterior. Perdelele lungi pot rup legatura interior-exterior atunci cand este necesar.

Bucataria se deschide in continuarea camerei de zi si a fost proiectata dupa un stil modern si minimalist, care contrasteaza cu aspectul rustic general, dar il completeaza de minune.
Cabana dispune de doua dormitoare mici, dar incantatoare, decorate in acelasi stil inconfundabil.

2

3

4

6

7

8

9

cabana-primitoare-confortabila-camera-zi-bar

cabana-primitoare-confortabila-camera-zi-bucatarie

cabana-primitoare-confortabila-camera-zi-loc-masa

cabana-primitoare-confortabila-dormitor1

 

Sursa. 

Vizualizari: 1.700

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>