09.27.2020 20:20

Rafinament n bucatarie

Franke aduce un plus de rafinament n bucatarie prin lansarea hotei Up&Down


Rafinament n bucatarie

Franke aduce un plus de rafinament n bucatarie prin lansarea hotei Up&Down

Pentru a tine pasul cu cerintele tot mai exigente n materie de stil n bucatarie, Franke, lider pe piata autohtona de echipamente ncorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic, lanseaza hota Up&Down, care combina functionalitatea unei hote cu eleganta unui corp de iluminat. Astfel, hota Up&Down poate fi utilizata ca un corp de iluminat atunci cnd nu gatiti, dar poate fi transformata si ntr-o hota atunci cnd este necesar.

Expertii descriu acest produs ca o expresie a celui mai sofisticat stil avnd un important rol estetic n cadrul bucatariei datorita finisajelor perfecte si a materialelor folosite si n acelasi timp contribuie la mbunatatirea aerului si atmosferei datorita capacitatii excelente de aspirare.

Finisajul este din otel inoxidabil iar cu ajutorul unei telecomenzi, hota devine vizibila doar atunci cnd se gateste si n rest actioneaza ca o sursa de lumina cu sase becuri economice de 7W fiecare. Hota are patru viteze, o capacitate de evacuare de 520mc/h, un nivel de zgomot scazut, afisaj digital, functie de oprire automata dupa 30 minute, functie de ventilarea aerului timp de 24 de ore si garantie de trei ani.

Despre Franke

Din portofoliul Franke Artemis Group fac parte companiile Franke Kitchen Systems Group si Franke Commercial Systems Group. Franke Kitchen Systems Group este lider mondial n furnizarea de sisteme pentru bucatarie (chiuvete, hote, plite, cuptoare etc), n timp ce Franke Commercial Systems Group include diviziile: Franke Foodservice Systems (servicii si sisteme de bucatarie pentru restaurante cu servire rapida), Franke Washroom Systems (sisteme sanitare si de spalare pentru sectoarele publice), Franke Coffee Systems cu o gama larga de masini automate, profesionale si semiprofesionale pentru cafea, Franke Beverage Systems (containere pentru bauturi) si inginerie industriala.

Mai mult, Franke Artemis Group administreaza un portofoliu extins n domeniul imobiliar prin intermediul Franke Artemis Real Estate Group att n Elvetia, ct si peste hotare si detine prin intermediul Franke Artemis Asset Management Group participatii strategice n cadrul unor companii elvetiene listate la bursa.
Franke Artemis Group are n jur de 11.000 de angajati la nivel mondial si este prezent n peste 100 de tari pe tot globul. Grupul a generat vnzari de 2,4 miliarde franci elvetieni n 2010.

 

Vizualizari: 939

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>