03.29.2020 19:08

Prezentarea firmei Midarom

Midarom si-a inceput activitatea in 1998 avand ca obiect principal de activitate fabricarea produselor abrazive


MIDAROM
Societatea clujeana si-a inceput activitatea in anul 1998 avand ca obiect principal de activitate fabricarea produselor abrazive.
In paralel cu activitatea de baza, MIDAROM desfasoara prin intermediul retelei proprii de magazine comercializarea unei game diversificate de produse care se adreseaza atat publicului larg cat si firmelor specializate in activitatea de amenajari interioare.


AXISS
Proiectul AXISS este rodul muncii si ambitiei actionarilor firmei MIDAROM, prin reteaua de magazine AXISS promovandu-se produse de calitate superioara la preturi accesibile celor dispusi sa faca din locul in care locuiesc un camin ideal pentru ei si familia lor.
Magazinele AXISS din Cluj-Napoca, Bucuresti, Baia Mare si Bacau dispun de personal calificat cu o buna pregatire profesionala, oferind clientilor produse ale unor producatori de prestigiu pe plan international:


? BLANCO – Germania – chiuvete si baterii pentru bucatarii
? STILLEMANS – Belgia – canturi din PVC pentru mobilier si benzi ABS
? WHIRLPOOL – Romania – aparatura incorporabila pentru bucatarii


EXPOZITII
? participari anuale:
? CONSTRUCT EXPO – Cluj
? CONMOB – Cluj
? BIFE TIMB – Bucuresti
?  participari periodice la diverse expozitii regionale.


DISTRIBUTIE
Prin intermediul magazinelor AXISS si a personalului specializat se reuseste o acoperire a intregii tari.
Produsele comercializate de reteaua de magazine AXISS se adreseaza in special producatorilor de mobilier si magazinelor tehnico-sanitare.


sursa: www.midarom.ro

 

Vizualizari: 1.204

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>