04.03.2020 11:49

O noua tigla metalica

Wetterbest de la Depaco va ofera o noua tigla metalica


O noua tigla metalica: Wetterbest de la Depaco


Depaco, unul dintre cei mai dinamici importatori si distribuitori de accesorii pentru acoperis din Romania, a intrat pe piata producatorilor de tigla metalica prin lansarea Wetterbest.
Noul sortiment de tigle metalice Wetterbest este fabricat din otel de la Arcelor Mittal. Wetterbest se  prezinta sub forma unor panouri de tabla prevopsita, din otel, deformata la rece, debitata la diverse lungimi. Tiglele Wetterbest au o latimea utila de 1120 mm si 6 ondule cu o inaltime de 20 mm. Avantajul? Inaltimea ondulei peste media uzuala – constituie atat un avantaj estetic, dar si unul de rezistenta mecanica.

La capitolul caracteristici, tigla Wetterbest se defineste astfel: lungimea unui modul – 350 de mm, stratul de vopsea poliesterica este de 25 de microni la lucios si de 35 microni la mat, iar stratul de zinc din otel intre 200 si 275 g/mp. Si un pret care spulbera concurenta: 6,9 euro plus TVA/mp.

Pentru Depaco, trecerea din zona distribuitorilor in zona producatorilor este un pas extrem de important, dar bine gandit. Noi suntem acum intr-o perioada de stabilizare, de pozitionare intre producatorii de tigle metalice, dar avem toate sansele sa ajungem sus de tot cu un produs ca Wetterbest. De ce zic asta? Pentru ca Wetterbest este o tigla metalica exceptionala si ofera un raport excelent calitate pret 6,9 euro/mp plus TVA, spune Dragos Irimescu, actionar al Depaco SRL/
Stim ca tigla Wetterbest are potential, de aceea nu ezitam sa investim in constructia unei noi hale de productie si in noi linii de productie. Cifra de inceput destinata acestui proces este de minim 500.000 de euro., adauga Irimescu.

Pentru anul 2008, Depaco estimeaza o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, pentru ca in 2009, aceasta sa creasca cu 80%.

Suntem constienti ca, pentru moment, Depaco este inca un jucator regional, care acopera foarte bine sudul si estul tarii, dar asta nu inseamna ca ne oprim aici. Wetterbest este o tigla metalica exceptionala, care ne permite se ne adresam atat distribuitorilor si firmelor mari de constructii, cat si celor mai mici. Pentru ca Wetterbest este timp fara vreme

Experienta Depaco in domeniul tiglelor metalice a inceput in 1999 sub numele Final Construct. In martie 2007, firma s-a rebranduit, iar Final Construct a devenit Depaco, si si-a extins totodata aria de activitate. Compania si-a schimbat atat actionariatul, cat si strategia de dezvoltare, devenind din importator, producator de tigle metalice.
La Baicoi, Depaco detine un sediu nou si modern, unde lucreaza 40 de angajati.


Info piata de tigle metalice:


In 2007 segmentul de piata reprezentat de tigla metalica si-a continuat cresterea. Tendinta de crestere continua si in 2008, astfel incat 2/3 din valoarea pietei de invelitori pentru acoperis va fi reprezentata de vanzarile de tigla metalica.
In 2008, vanzarile de tigla metalica in Romania vor depasi 120 milioane euro.

 

Vizualizari: 1.711

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>