09.27.2020 21:27

O interpretare contemporana a spatiului de locuit

Aceasta este o casa situata in Hong Kong, un loc unde spatiul este intotdeauna o problema. Cu toate acestea, pentru fiecare problema exista cel putin o solutie. In acest caz, arhitectul responsabil pentru renovarea casei a reusit sa transforme spatiul intr-o locuinta deschisa si aerisita.

millimeter-interior-design-house-design

House-in-Sai-Kung-dining-Table1

Casa de 455 de metri patrati a fost restructurata si remodelata de Millimeter Design Interior. Acesta are acum un design divizat, dar, spre deosebire de alte proiecte cu aceeasi abordare, acesta nu se simte divizata. In schimb, toate zonele sunt conectate. Chiar garajul este parte din designul elegant si luxos. Puteti vedea aici ca el devine parte din zona de living.

House-in-Sai-Kung-Car-Garage

House-in-Sai-Kung-dining-Table

House-in-Sai-Kung-dining-Table2

House-in-Sai-Kung-Living

House-in-Sai-Kung-Staircase-Wall-TV

Designul general este simplu, modern și foarte bine planificat. Combinația dintre un peretele TV și peretele de scara este pur și simplu superba, iar paleta de culori gri se potriveste starii de spirit.

House-in-Sai-Kung-Kitchen

millimeter-interior-design-house-design-bedroom

millimeter-interior-design-house-design-en-suite-bathroom1

millimeter-interior-design-house-design-office

millimeter-interior-design-house-design-office1

millimeter-interior-design-house-design-stairs

millimeter-interior-design-house-design-stairs1

Sursa. 

Vizualizari: 1.552

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>