09.19.2019 13:12

Noua cladire a Tribunalului Iasi

Noua cladire a Tribunalului Iasi  a folosit sistemele Schuco

Antreprenor general al proiectului este Krantz Eurocenter SRL, proiectant general Mihul SRL, iar fatadele sunt realizate de ArcaProd SRL.

Intr-o zona centrala a orasului Iasi, cunoscuta de localnici cu denumirea Targul Cucului, este amplasat un santier de constructii de mari dimensiuni. Aici se va afla noua cladire a Tribunalului, o cladire cu arhitectura moderna, spatii mari si luminoase, construita conform cerintelor energetice actuale.

Zonele de perete cortina sunt realizate în sisteme Schuco FW50+ semistructural cu capac presor pe verticala, aceste linii avand ca deziderat supletea constructiei. Luminatoarele de mari dimensiuni, in total 530 m2, sunt realizate in sistem FW50+, constructie pentru luminatoare. Usile de intrare vor fi construite din profile de aluminiu izolate sistem ADS 65 HD (Heavy Duty). Acest sistem reprezinta o solutie excelenta pentru imbinarea unei bune izolatii termice cu rezistenta la solicitarile mecanice aplicate usilor in zone de acces cu trafic intens.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro. 

Vizualizari: 1.419

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>