04.08.2020 15:47

Modele de case, care par a fi luate dintr-o lume de basm

Cand eram copii ne bucuram citind povesti si basme si ne placeau descrierile de palate si vile. Intotdeauna le-am imaginat ca fiind foarte visatoare, cu acoperisuri acoperite cu frunze, o constructie foarte draguta si ferestre si usi mici. Apoi, cand am inceput vizionarea de filme si desene animate, aceste imagini au devenit chiar mai reale. Recent am dat peste niste exemple foarte frumoase de case care au adus inapoi toate aceste amintiri.

climbing-plants-house

colorful-house-

fairy-house

Acestea sunt cabane de poveste, structuri cu un design dragut si par la fel ca cele din povesti. Cele mai multe dintre ele pot fi gasite adanc in padure, ascunse in spatele copacilor si vegetatiei.

cottage-lake-house

dorset-cottage

house-design-cottage

Aceste vile sunt intr-o lume a lor si par locurile perfecte pentru a petrece cateva zile linistite si pentru a reincarca bateriile dupa o perioadă dificila si solicitanta. Imprejurimile sunt fermecatoare si, mai important, designul lor pare ca a fost creat de cineva cu o imaginatie foarte bogata.

movie-house-tale

photoshop-cottage-house

thatched-roofs-british-villages1

thatched-roofs-british-villages2

thatched-roofs-british-villages5

thatched-roofs-british-villages7 

Vizualizari: 4.281

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>