04.08.2020 15:25

Metode diferite de finantare

Prima Casa e o solutie, dar NU singura! Metode diferite de finantare pentru cumparatori

Varietatea si competitivitatea solutiilor de achizitie a unei proprietati reprezinta un semn de “normalizare” a pietei

Dupa declansarea recesiunii economice, programul Prima Casa a venit ca o “salvare” pentru piata tranzactiilor de locuinte, oferind potentialilor cumparatori cea mai convenabila metoda de finantare a momentului (fapt evidentiat si de succesul consemnat de acesta). In ultimul timp insa, piata ofera, in mod vizibil, si alte oportunitati atractive.

BCR: Vanzarile de ipotecare standard, la egalitate cu Prima Casa

Daca cei care intentioneaza sa solicite un credit Prima Casa pot rasufla usurati, motive de bucurie au si cei care nu se incadreaza sau nu vor sa acceseze un astfel de imprumut. Asta pentru ca, in momentul de fata, bancile promoveaza oferte de credite ipotecare ce concureaza – la modul real! – cu acest program din punctul de vedere al costurilor. Evolutia vanzarilor de credite ipotecare a aratat o crestere a creditului ipotecar standard, ce a egalat vanzarile prin programul Prima Casa, insa, ca de obicei la finalul plafonului alocat progamului, evolutiile recente indica vanzari mai puternice pe Prima Casa.

Finantare

sursa: Edil Cluj-Napoca 

Vizualizari: 1.113

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>