04.08.2020 16:19

Lucruri creative pentru peretii din casa ta

Montati un borcan  pe o bucata de lemn reciclat si veti obtine o vaza rustica. Se poate amplasa  in camera de zi,  in dormitor, pe hol sau chiar pe veranda.

 

 

Mai multe borcane pot fi atasate la o singura bucata de lemn. De exemplu, puteti face un trio de vaze, sau fiecare borcan pentru o floare diferita.

Puteti folosi franghie pentru a nu tine borcanele atasate la panoul de lemn. Este o idee deosebit de frumoasa, daca sunteti cu scopul de un look chic rustic, ponosit.

De asemenea, aveti posibilitatea sa utilizati borcanele atasate la panouri din lemn pentru a stoca si afisa ustensile de bucatarie. Este nevoie de putin spatiu si este foarte practic

O alta idee poate fi pentru a monta borcanele in fata biroului si de a le folosi pentru stocarea creioane si alte elemente.

In loc de a face o vaza ai putea face un plantator. Doar umple borcanul cu sol si adauga planta ta preferata iar la sfarsit vei avea  un plantator de perete. 

Vizualizari: 4.005

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>