04.08.2020 16:18

Lindab Roca

Lindab Romnia propune un aspect natural, traditional pentru nvelitorile montate n aceasta primavara, tigla metalica cu acoperire granulata Lindab Roca, variantele Rustica si Serena, pe culorile rosu garnet si maro teak


Lindab Romnia recomanda acoperisul cu aspect natural, pentru un aspect primavaratic tot timpul anului

Reducere de 25% la un sistem complet de tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca + jgheaburi si burlane

Lindab Romnia propune un aspect natural, traditional pentru nvelitorile montate n aceasta primavara n perioada 1-31 martie 2010, clientii vor beneficia de o reducere de 25% la tigla metalica cu acoperire granulata Lindab Roca, variantele Rustica si Serena, pe culorile rosu garnet si maro teak. nvelitoarea este completata de sistemul de jgheaburi si burlane n culorile alb si rosu nchis, cu o reducere de pret similara. Campania este sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

Lindab Roca este un produs care pastreaza aspectul nvelitorilor traditionale si care poate aduce inspiratie celor care construiesc n aceasta perioada. Aceasta promotie vine n ntmpinarea celor care apreciaza aspectul natural al granulelor minerale, care si doresc un acoperis diferit, cu aspect remarcabil. Clientii pot alege Roca Rustica, similara tiglei solzi, potrivita caselor cu aspect traditional, sau Roca Serena, varianta similara tiglei profilate, un model potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vnzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romnia.

Promotiile Lindab din luna martie vor beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vnzare ale partenerilor Lindab si n mediul online.

Despre Lindab Roca

Acest sistem complet de nvelitori mbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire, pentru a obtine nvelitori cu o comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vnt, ploi sau zapezi), pastrnd n acelasi timp aspectul nvelitorilor traditionale. Lindab Roca mbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent dect acoperirea galvanica.

Despre Lindab Romnia

Compania Lindab este prezenta pe piata romneasca ncepnd cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

n 2009, Lindab Romnia a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romnia. n urma acestui proces, pe lnga sediul central de la Stefanestii de Jos si punctul de lucru de la Cluj (Divizia Ventilatii), Lindab Romnia detine nca un punct de lucru la Sibiu. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat n portofoliul Lindab.

Lindab Romnia este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru n 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

Sursa: Lindab Romnia
 

Vizualizari: 2.414

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>