04.03.2020 11:08

Jgheabul integrat

Lindab Buildings reinventeaza conceptul de jgheab pentru domeniul industrial


Concept si material nou

Cea mai noua inovatie de la Lindab este Jgheabul Integrat, solutie inteligenta ce asigura scurgerea optima a apei in cazul cladirilor industriale.

Jgheabul Integrat este inovator si din punctul de vedere al materialului folosit: acesta a fost creat special pentru a garanta rezistenta optima si durabilitate, indiferent de vreme. Produsul este acum disponibil in intreaga Europa.

Istvan Balog, Director Vanzari, Lindab Buildings, a declarat: Aceasta solutie ofera clientilor nostri avantaje semnificative in ceea ce priveste procesul de instalare. In acelasi timp, clientii au parte de un sistem de drenare a apei pluviale sigur, optim pentru orice tip de clima si fara nevoi de intretinere.

Jgheabul Integrat de la Lindab consta intr-un sistem complet de componente si se conecteaza cu acoperisul prin unitati flexibile, fiind astfel independent de structura cladirii. Noul jgheab este monolit, fara a folosi suruburi in zona de drenare a apei, cu un control optimizat al fluxului de apa. De asemenea, produsul are un grad inalt de izolatie si se poate adapta la nivelul de izolatie ales pentru fiecare cladire metalica.

Acest sistem de drenare este creat pentru a rezista la cele mai severe conditii de vreme, de la temperaturile ridicate din Sahara, pana la extremele iernii siberiene. Se poate dilata sub influenta variatiilor de temperatura, mentinandu-se in acelasi timp etans pe toata suprafata. Prin folosirea unui material rezistent la razele UV pe suprafata exterioara, s-a obtinut o rezistenta inalta la impact si o durabilitate crescuta. Sistemul este, de asemenea, sustenabil si reciclabil.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.lindab.ro.

Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profiledezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.
 

Vizualizari: 1.160

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>