07.05.2020 20:58

Investitii de 1.000.000 Euro in acest an

Peste 1.000.000 Euro în 2013 investitii in 2013 si rezultate in crestere pentru liderul pietei locale de profile PVC.

Gealan, liderul pietei locale de profile din PVC pentru ferestre si usi, preconizeaza, pentru anul 2013, un buget de investitii de peste 1.000.000 Euro, pentru dezvoltarea de noi tehnologii, utilaje, a unor produse eficiente energetic, dar si training-uri tehnice si de vânzari pentru parteneri, introducerea unui nou soft care sa îi ajute în proiectare si nu în ultimul rând educarea publicului prin campanii de comunicare.

Pentru primul semestru al anului în curs compania raporteaza cresteri de 20% fata de acelasi semestru al anului trecut.

”Anul acesta a început pentru noi cu semne pozitive, în crestere cu aproximativ 45% pentru primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada din 2012, însa trebuie sa avem în vedere ca vremea a fost mai calda si astfel proiectele au avut un start mai rapid. Piata locala este înca dificila pentru partenerii nostri, asa ca am început sa exploram si alte piete precum Libia, Algeria, sa ne extindem în Arabia Saudita, Irak sau Iran. Din exporturile pe care le facem catre Germania, Bulgaria, Croatia, Republica Moldova si noile piete ne dorim sa acumulam aproximativ 10% la cifra de afaceri totala”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan România.

Compania de profile din PVC estimeaza o crestere a cifrei de afaceri pentru anul în curs de aproximativ 10% comparativ cu anul 2012 când a înregistrat 28.200.000 Euro.
”În sustinerea acestor obiective credem ca ne va ajuta strategia de business deschisa catre alte piete, catre tehnologii care sa aduca produse în premiera pe piata locala, dar si aparitia ”noului” consumator din generatia tânara, educat deja în spiritul calitatii, mult mai atras catre performanta, calitate si design”, a adaugat Aurel Vlaicu.

În ceea ce priveste categoria de produs, sistemul S 9000 este focusul în acest an, iar investitiile vor fi atât în dezvoltarea acestuia, cât si în comunicarea lui catre consumatorul final. Sistemul este utilizat în constructia de case pasive întrucât prezinta o valoare de izolare termica deosebit de ridicata, cu o adâncime de constructie de 83 mm si un concept inteligent de garnituri cu 3 planuri de etansare. Secretul consta si în rigidizarea din otel si cele 6 camere pentru toc si cercevea. O înaltime mai mare a peretului de acoperire a geamului asigura nu doar o izolare termica mult îmbunatatita, dar reduce si predispozitia la condens.

Sistemul S 9000 se poate folosi totodata la renovarea de cladiri vechi sau la orice alta constructie noua si reprezinta o alternativa sigura pentru casele pasive, atât din punct de vedere al costurilor întrucât elimina facturile la întretinere, cât si al confortului celor care le locuiesc.

Despre Gealan România

Gealan România, lider în productia de profile din PVC, este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casele fiecaruia. În prezent Gealan România detine o cota de piata de aproximativ 35-40% si are cea mai mare notorietate în România pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu circa 500 de firme partenere exclusive în România pentru care a livrat, în anul 2012, 12.000 de tone de profile PVC, dar si componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi. 

Vizualizari: 1.337

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>