03.29.2020 17:40

In octombrie s-a inregistrat cea mai mare crestere la preturile apartamentelor din ultimii 4 ani

Apartamentele din aproape toate marile oraşe ale ţării s-au vandut mai scump in luna octombrie decat in celelalte luni. Astfel, valoarea Indicelui naţional imobiliare.ro pentru luna trecută – 984 de euro pe metru pătrat util – este cu 2,2% mai mare decât cea înregistrată în septembrie. Aceasta este cea mai mare ajustare lunară înregistrată în ultimii patru ani, potrivit monitorizării realizate de www.imobiliare.ro.

În Cluj-Napoca Indicele imobiliare.ro a consemnat o creştere în ultima lună, dar ceva mai temperată, de 0,3%, până la o medie de 924 de euro pe metru pătrat. Valoarea actuală este practic similară cu cea înregistrată în urmă cu 12 luni. Apartamentele noi din oraşul de pe Someş s-au scumpit cu 2,9% în ultimele treizeci şi una de zile, până la 837 de euro pe metru pătrat util – nivel cu 1% mai ridicat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Apartamentele vechi din oraş au ajuns la valoarea de 974 de euro pe metru pătrat util în ultima lună, în scădere cu 1% faţă de septembrie şi cu 0,3% faţă de octombrie 2011.

Vezi pe imobiliare.ro situatia din alte orase ale tarii 

Vizualizari: 1.093

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>