04.03.2020 10:55

In ce isi investesc brokerii proprii bani

Spre deosebire de plasamentele selective facute cu banii proprii de casa de brokeraj Swiss Capital Bucuresti, SSIF Broker Cluj Napoca administreaza pentru compania lor un portofoliu de 62 de companii. Cele doua case de brokeraj au strategii diferite, dar amandoua au tinte din domeniul imobiliar.

Brokerii de la bursa se implica direct in afaceri imobiliare, in absenta unor surse de castig substantiale la Bursa.

Recent, casa de brokeraj Swiss Capital Bucuresti a raportat detinerea a peste 10,5% din actiunile dezvoltatorului imobiliar Impact Bucuresti (IMP), impreuna cu unul dintre patronii Swiss, Sorin Apostol, cu firma de administrare a investitiilor Swiss Capital Asset Management si cu singurul fond de investitii al acesteia, fondul mutual Active Dinamic.

La randul sau, SSIF Broker Cluj Napoca este unul dintre actionarii principali ai Napochim Imobiliare, dupa divizarea Napochim, vizibila inca pe piata Radaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

In urma desprinderii de producatoarea de mase plastice Napochim (NACH), Napochim Imobiliare a preluat active din care numai terenul detinut in centrul Clujului valoreazăa cateva milioane de euro.

1
Citeste mai mult. 

Vizualizari: 1.341
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>