08.11.2020 3:05

Imprimeuri florale pentru casa

Imprimeurile florale se integreaza cu usurinta in decorul casei, indiferent de stilul de amenajare abordat. Trebuie sa se tina cont de paleta de culori folosita, de marimea si modelul florilor, de texturi si, de asemenea, de obiectele pe care se vor aplica modele florale.

Pernele decorative cu imprimeuri florale insufletesc orice living. Adunate toate intr-o parte vor forma un aranjament floral mai amplu.

Cu ajutorul unui sablon floral si al unei vopsele pentru textile poti decora draperiile si pernele pentru un look personalizat.

Foloseste tapetul nu numai pentru pereti ci si pentru o comoda, care va deveni piesa centrala din dormitor. Si bibliorafturile pot deveni estetice “imbracandu-le” in tapet.

  

Pe spatarul unor scaune simple se poate aplica o hartie cu model floral, iar incaperea va capata un aer vesel si nu va fi incarcata vizual. Acelasi lucru se poate face si pe birou – aplica tapet floral sau hartie florala pe suprafata acestuia, peste care vei aseaza sticla transparenta.

Tot cu ajutorul unui tapet iti poti transforma holul de la intrare intr-o florarie! Alege un model „bogat” si vei crea o iluzie jucausa deoarece vei pierde din vedere locurile unde sunt montate cuierele.

Daca tapetul e prea incarcat pentru gusturile tale, alege un model floral preferat si realizeaza o pictura pe un perete alb.

Sursa: casamea.ro 

Vizualizari: 2.048

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>