09.19.2019 13:19

Gealan Forte Plus

Gealan lanseaza noile ferestre ecologice Gealan Forte Plus, fabricate dupa reteta Calciu Zinc, cu suprafete vitrate cu 15% mai generoase si proprietati de izolare termica si fonica mbunatatite, dar si cu o protectie anti-efractie sporita.


Noile ferestre Gealan Forte Plus, cu performante de termoizolare sporite

Gealan, liderul pietei romnesti de profile din PVC pentru ferestre si usi lanseaza noile ferestre ecologice Gealan Forte Plus, fabricate dupa reteta Calciu Zinc, cu suprafete vitrate cu 15% mai generoase si proprietati de izolare termica si fonica mbunatatite, dar si cu o protectie anti-efractie sporita datorita feroneriei Selve. Feroneria Selve nseamna siguranta, dar si confort datorita piesei de microventilatie ce permite bascularea ferestrei n pozitii intemediare. Efectul de confort este completat de dispozitivul automat de microventilatie Gecco 4, care ofera, pe lnga schimbul de aer optim, avantaje suplimentare precum filtrul de praf, de polen si protectie mpotriva insectelor.

Noile ferestre Gealan Forte Plus sunt rezultatul unei investitii permanente n inovare, n tehnologii de ultima ora si componente performante. Ceea ce face unice ferestrele Gealan Forte Plus este noua tehnica STV, de lipire a sticlei, dezvoltata special pentru montajul ferestrelor. Tehnica patentata STV face posibila realizarea de ferestre cu 15% mai mari decat pana acum, mult mai sigure si cu o termoizolare mbunatatita. Am lucrat de asemenea si la aspectul exterior al ferestrelor, adaugnd balamale argintii Selve si mnere Hoppe Secustik n acelasi ton care, datorita sistemului de blocare patentat, mpiedica deschiderea mnerului ferestrelor din exterior, crescnd astfel protectia anti-efractie explica Aurel Vlaicu, Director General al Gealan Romnia.

Profilele utilizate n construirea ferestrelor Gealan Forte Plus fac parte din sistemul S8000 IQ Plus, cu o adncime de constructie de 83 de mm, ceea ce asigura rezistenta sporita a colturilor si mai multa stabilitate pentru fereastra. Mai mult, prin utilizarea pachetului de sticla 6-16-4 mm protectia fonica si termica sunt mbunatatite, fapt ce confera locuintei un confort sporit.

Avantajele ferestrelor Gealan Forte Plus:

Siguranta datorita noii tehnici STV, care face mai dificila ndepartarea geamului
Izolare termica tradusa prin valori Uf imbunatatite cu pna la 0,2 W/mK, n functie de combinatia de profile aleasa
Suprafete vitrate mai mari
Izolare fonica prin utilizarea pachetului de sticla de 6-16-4 mm
Confort datorita piesei de microventilatie ce permite bascularea ferestrei n 4 pozitii intermediare, asigurnd o ventilare mai buna a camerei

Despre Gealan

Gealan Romania este compania care produce, de peste 16 ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casa fiecaruia. n prezent Gealan Romnia detine o cota de piata de aprox. 30% si are cea mai mare notorietate n Romnia pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu cca 600 firme partenere n Romnia pentru care livreaza componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.
 

Vizualizari: 1.723

Comentarii (1):

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>