03.29.2020 17:23

Firma Boccardo Entreprise srl

Prezentare firmei Boccardo Entreprise de la infiintare si pana in prezent, produsele si serviciile oferite


Firma Boccardo este o societate pe actiuni infiintata in anul 1994 avnd  capital mixt romano-italian si fiind printre primele din tara care a implementat tehnologia conductelor de distributie din polietilena de inalta densitate si polipraopilena.
In acest domeniu a fost prima firma din tara care a executat o lucrare folosind polietilena. Aceasta lucrare a fost executata la Zalau si a fost o premiera in sistemele de alimentare cu apa in polietilena.


In cursul celor 10 ani de activitate a acumulat experienta si prestigiu in domeniu, oferind servicii profesioniste de o calitate superioara.


Domeniul principal de activitate este importul, productia si comercializarea produselor necesare pentru retelele de distributie apa, gaz, canalizare apa calda, incalzire precum si retele pentru uz industrial. De asemenea firma noastra asigura, cu personal specializat si utilaje specifice, montajul acestor retele.


S.C. Boccardo Entrprise S.R.L. comercializeaza produse din polietilena pentru apa, gaz si canalizare si de asemenea ofera executie completa a acstor lucrari.
Din gama lucrarilor pe care firma le pune la dispozitia clientilor se numara cele de alimentare cu apa pentru orase si sate, lucrari industriale de alimentare cu apa, sisteme de aer comprimat in unitati industriale, lucrari de canalizare, reabilitare turnuri de apa in unitati industriale, precum si lucrari de reabilitare a retelor existente de apa.


Produsele pe care firma le pune la dispozitia clientior sai includ toata gama de utilaje si piese necesare pentru executarea completa a lucrarilor.Pentru lucrarile de alimentari cu apa sau gaz ce folosesc ca materie prima polietilena,oferim atat materiale necesare cat si aparate de sudura in polietilena prin termofuziune si electrofuziune.


Pentru ca lucrarile noastre sa fie de cea mai buna calitate, produsele pe care le folosim sunt importate din Italia, mai putin teava din polietilena. De asemenea, avem exclusivitate pe piata romaneasca la hidranti, vane, racorduri electrofuziune, racorduri compresie si sisteme de pompare a apei.


Printre domeniile noastre de activitate se mai enumera si instalatiile de canalizarile,instalatiile  sanitare, industria chimica precum si exportul de produse metalice(confectii), produse din mase plastice de joasa densitate.


De mentionat ar mai fi gama de produse si servicii la care firma noastra are cele mai bune preturi. Printre acestea putem enumera: tuburi de polietilena, racorduri compresie PE, racorduri electrofuziune, vane, hidranti, flanse libere zincate si nezincate si aparate de sudura in polietilena.


Competenta, inaltul profesionalism si nu in ultimul rand calitatea conform normele CEE a produselor noastre asigura realizarea unor lucrari de inalta calitatea la preturile cele mai mici.


sursa: Boccardo Entreprise

 

Vizualizari: 1.177

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>