08.08.2020 20:58

Eliminarea mucegaiului

Mucegaiul se elimina definitiva de pe pereti cu tratamentul ecologic BioRid


Eliminarea mucegaiului

Mucegaiul se elimina definitiva de pe pereti cu tratamentul ecologic BioRid

In timpul sezonului rece mucegaiul va pune stapanire pe peretii multor locuinte.Sporii de mucegai se dezvolta numai pe suprafete umede. Nu trebuie sa curga apa pe geamuri sau pereti, fenomenul apare deja in incaperile in care timp de trei zile umiditatea relativa a depasit pragul de 75%. Astmul si mucegaiul sunt o combinatie extrem de periculoasa – copiii cu astm au reactii mult mai severe la mucegai decat in cazul altor alergeni, bebelusii care traiesc in case in care exista mucegai sunt expusi unui risc de doua ori mai mare de a dezvolta astm. Asadar, nu este de glumit cu mucegaiul!

Eliminarea definitiva a mucegaiului de pe pereti cu tratamentul ecologic BioRid

In timpul iernii umiditatea relativa dintr-o locuinta este de 50-65 %, datorita activitatii cotidiene insa (spalat,uscat rufe, gatit, udat flori,etc ) aceasta valoare urca dramatic. Umiditatea creste si din cauza respiratiei. In mod normal in fiecare locuinta ar trebui facute trei schimburi complete de aer in fiecare zi, dar acest lucru datorita frigului din sezonul rece nu se face. Iarna tendinta aerului cald, suprasaturat este sa migreze din interior spre exterior. Lucrul acesta insa este stopat de tamplariile moderne care etanseizeaza aproape ermetic. Apa din aer se va depune pe pereti si geamuri sub forma de condens. Datorita umezelii astfel aparute sporii de mucegai omniprezenti in aer se vor dezvolta rapid. Ce solutii exista ? Una din solutii este aerisirea repetata a spatiilor cu umiditate relativa mare.

Dezavantajul este pierderea importanta de energie termica. Tratamentele chimice cu diverse solutii trateaza efectul, nu inlatura cauza. Din acest motiv eficienta lor se rezuma la eliminarea mucegaiului pentru numai cateva saptamani, nemai vorbind despre faptul ca spatiile inchise vor fi contaminate cu tot feluri de compusi organici volatili care de multe ori sunt mai periculosi decat mucegaiul insusi. Termoizolarea fatadei atenueaza mult fenomenul, dar nu-l elimina in totalitate: condensul nu va mai apare in mod accentuat in zona puntilor termice si in special al colturilor incaperilor ci se va aseza mai putin vizibil, uniform pe toata suprafata peretilor. Placarile interioare cu polistiren sau gipscarton mascheaza zonele infectate, permitand in acelasi timp datorita imposibilitatii de ventilare, o dezvoltare si mai agresiva a mucegaiului, iar in timp mirosul din incapere va deveni insuportabil. O solutie ecologica,eleganta,care rezolva definitiv problema este protectia antimucegai cu BioRid. Aceasta este o vopsea microporoasa care se aplica in trei straturi pe pereti. Bio Rid functioneaza simplu dar ingenios.

Functia de baza a Bio Rid este de a elimina apa: fara apa, nu exista viata ! Suprafata tratata ramane uscata, astfel mucegaiul nu poate aparea. Algele si bacteriile au de asemenea sanse minime de a se dezvolta. Procesul nu implica substante chimice in contrast cu vopselele traditionale care folosesc diferite bacterii si chimicale pentru a distruge mucegaiul. Aceste chimicale devin ineficiente dupa numai cativa ani, pierdandu-si eficienta de a distruge mucegaiul.Procesul de absorbtie/evaporare al BioRid-ului este pur fizic, astfel ramane eficient VESNIC. Fabricantul-KEFA International Handels Gmbh- foloseste intotdeauna cele mai ecologice ingrediente posibile. Astfel BioRid poate fi folosit si in locuri cu restrictii maxime, ca fabricile de produse alimentare.

Garantie acordata de catre importatorul exclusiv al produselor KEFA Romania DWT International SRL pentru lucrarile antimucegai executate cu BioRid este de 10 de ani.

Despre DWT International

DWT International este detinatorul licentei de marca DryWallTeam Fara igrasie, fara umezeala, fara griji, in Romania, un concept care reuneste unele dintre cele mai eficiente sisteme de combatere a igrasiei, a mucegaiului si a infiltratiilor de apa. Tehnologiile folosite sunt non-invazive, garantiile acordate sunt pana la 30 de ani. DWT International SRL detine un portofoliu impresionant de lucrari antiigrasie si antimucegai in Romania.
 

Vizualizari: 1.809
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>