03.29.2020 17:49

Dormitoare cu semineuri

Semineul este un accesoriu fantastic pentru orice locuinta al carei spatiu permite montarea lui. Construit din diverse materiale, de la piatra la caramida, marmura sau chiar sticla, semineul poate fi integrat cu usurinta in orice stil de amenajare.

Desi imaginea clasica infatiseaza semineul ca piesa centrala a living-room-ului, caminul arata exceptional si in dormitor, creand o atmosfera romantica, calduroasa si impunatoare, care nu te lasa sa te mai dai jos din pat de dimineata.
In galeria foto ce urmeaza, gasesti peste 40 de idei si modele de semineuri pentru dormitor – clasice sau minimaliste, traditionale sau futuriste, impunatoare sau discrete:

antique-bedroom-ornate-fireplace

Bedroom-electric-fireplace-1-in-a-mountain-cottage

master-bedroom-with-fireplace

Stunning-Bedroom-Decorated-with-Double-Brown-Leather-Arm-Chairs-Feat-Small-Brown-Fabric-Ottoman-Near-Small-Fire-Place-Design-and-White-Wall-Paint-Color-using-Brown-Wooden-Shelves-and-Crem-Curtains

Thistlewood-Farm-bedroom-fireplace-fall

  

Vizualizari: 2.068

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>