07.04.2020 11:47

Dezumidificatoare de la Soldec

Constructiile noi sunt un domeniu in care procesul de dezumidificare este esential.

Ce inseamna dezumidificarea unui apartament?
Uscarea sapelor, tencuielilor si gletului naintea montarii parchetului si aplicarii zugravelii.

Cum se realizeaza?
Natural – daca conditiile meteo permit (temperatura ridicata si umiditate relativa a aerului foarte scazuta) si daca avem suficient timp la dispozitie; sau cu ajutorul dezumidificatoarelor profesionale care extrag de la 20 litri/zi la sute de litri/zi n functie de capacitatea lor, de marimea ncaperilor, de gradul de umiditate si temperatura. Din experienta acumulata, de pe o suprafata de 100 mp timp de 2 saptamni, cu cte un dezumidificator profesional corect ales, extragem peste 500 litri de apa. Aceasta cantitate enorma de apa produce adevarate dezastre ntr-o locuinta n cazul n care nu este ndepartata nainte de executarea finisajelor (parchet, lavabil, tapet).

Care sunt degradarile majore care pot sa apara?
Adevarate culturi de mucegai, condens n exces pe geamuri, aer umed greu de respirat, degradari ale parchetului (reparatiile sunt costisitoare), mobilier mucegait, probleme de sanatate.
Toate aceste neplaceri sunt usor de evitat utiliznd noua tehnologie aparuta n domeniul constructiilor pe care o punem la dispozitia constructorilor si beneficiarilor mpreuna cu masuratori de umiditate si consiliere pentru a utiliza dezumidificatorul potrivit fiecarui spatiu. Va oferim dezumidificatoare profesionale de calitate deosebita, import Austria, care pot usca suprafete pornind de la 15 mp pna la hale sau depozite de mii de mp.

Va punem la dispozitie dezumidificatoare profesionale de capacitate mare pentru uscarea sapelor si tencuielilor n regim de nchiriere sau vnzare si dezumidificatoare casnice de capacitati mici pentru pastrarea aerului uscat dupa ce constructia a fost data n folosinta.

Pentru piscine acoperite va oferim dezumidificatoare care se pot aseza pe pardoseala, prinde pe perete sau racordabile la tubulatura de orice capacitate dorita de client.

Asiguram transportul utilajelor la client, punerea n functiune mpreuna cu beneficiarul, masuratori de umiditate n sape, tencuieli si aer. Va puteti baza pe profesionalismul nostru. Experienta acumulata n ani de zile pe santiere este avantajul clientilor nostri.

Soldec-mai-2015

Sursa: www.soldec.ro

 

Vizualizari: 3.819

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>