04.03.2020 10:49

Designul unui loc perfect pentru relaxare

Un spa este locul perfect pentru oameni sa se relaxeze, sa se distreze si sa se bucure de atmosfera placuta si relaxanta, care pare a fi luata de pe coperta unei reviste sau dintr-un film. Miami Bliss proiectat de  + I Corp este locul perfect pentru o astfel de pauza de vis si va trebui cu siguranta sa-l incercati! Daca esti in Miami, va trebui sa te lasi influentat de stilul sau, frumusete si faima.

Bliss-Miami7

 Odată ce ati intrat, ve-ți descoperi o cu totul alta lume in care nuante de albastru si verde par sa contrasteze in cel mai placut mod posibil cu conceptul general de culoare alba care guverneaza acest loc.

Bliss-Miami1

Bliss-Miami2

Bliss-Miami3

Totul a fost proiectat intr-un mod inteligent, ca si cum cineva a facut tot posibilul pentru a demonstra maiestria sa in evidentierea frumusetii si stilului, armonia in culori, pace si liniste. Te simti minunat din momentul in care pasesti in acest loc si pana sa iesi, dar odata ce ati fost aici, starea ta de spirit va dura cu siguranta pentru cel putin cateva zile, ca totul este conceput pentru a face sa va simtiti confortabil, pentru a te simti in largul tau.

Bliss-Miami4

Bliss-Miami5

Bliss-Miami6

  

Vizualizari: 2.028
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>