03.30.2020 14:17

Decor cu harti

Cred cu tarie ca amenajarea unui interior  trebuie sa tina cont de stilul si de personalitatea celor care locuiesc in casa respectiva. Pe de alta parte exista o suma de reguli si principii care stau la baza amenajarilor interioare, iar peste toate acestea vin ideile punctuale cu detalii legate de amenajarea din casa. In aceasta ultima categorie vine si ideea/indemnul/solutia de a pune harti pe peretii din casa.

Unii vor spune ca a avea o harta in camera de zi sau in hol sau, de ce nu in bucatarie, este ca scoala. Altii vor vedea valoarea estetica si vor alege doar solutiile foarte rafinate si stilizate. Eu cred ca idea de a agata harti pe peretii din casa este extrem de decorativa, umple si coloreaza peretii si da idei.

O harta pe peretii din casa are marele dar de a putea fi asezata oriunde. Merge foarte bine pe oricare din peretii din casa. Poate sa fie stilizata, fotografie sau o adevarata opera de arta in sine. Poate sta libera sau poate sa fie sub sticla, mai ales daca este un obiect valoros in sine. Te poate indemna la visare si la planuri de calatorie. Poti pune stegulete in locurile pe care le-ai atins cu propriile tale picioare sau poti pune stegulete pe locurile pe care vrei sa le vezi.

In locul unor sabloane decorative care sa ne umple peretii numai ca sa fie ceva agatat pe peretii din casa, solutia harti pe pereti este una excelenta, eleganta, practica care nu da gres niciodata. In plus se adapteaza perfect oricarui decor si pentru toate stilulrile de amenajaje, pentru ca se poate spune ca exista o harta potrivita pentru oricare decor.

Unde gasesti harti? Aici http://www.tiparo.ro/rezultatele-cautarii-shop/vrs/kw/harta

34215544_Wall_Mural_Thumb_3__31004_1024x1024

1610343757_l

harti-decorative-7

?????????

?????????

Simple-Unique-Suggestion-Wall-Interior-Design

viaEOS

Wall-Art-Decal-World-Map-Wall-Sticker-Globe-Earth-Wall-Decor-for-Kid-s-Room-Home

World-Map-Wall-Decor5

 

Sursa. 

Vizualizari: 2.074

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>