08.07.2020 21:18

De ce-si doresc studentii sa locuiasca in afara campusurilor universitare?

Inceputul verii coincide cu vacanta universitara iar piata imobiliara incepe sa se “populeze” cu tot mai multe oferte de inchiriat.

In ultimii ani studentii si-au facut un obicei in a-si rezerva chiriile din timp, chiar cu riscul de a plati in plus pentru lunile de vara. Astfel toamna, in plin sezon al inchirierilor de locuinte, acestia pot dormi linistiti.

Desi conditiile din caminele studentesti se imbunatatesc in fiecare an si preturile sunt mult sub cele de pe piata chiriilor, tot mai multi studenti prefera sa locuiasca in afara campusurilor universitare.

1. Confortul sporit. Trebuie sa recunoastem ca este altceva sa locuiesti singur sau, macar, sa ai camera ta. Numai tu ai acces la lucrurile tale, numai tu esti responsabil de curatenia sau de dezordinea in care locuiesti.

2. Siguranta. Nu putine au fost cazurile in care camerele de camin au fost “verificate” de binevoitori.

3. Libertatea. Atunci cand locuiesti intr-un bloc sau la casa, accesul in si din cladire se face la orice ora, fara acordul colegilor de camera sau a paznicului de la intrare.

4. Linistea. Studentia este o perioada de care unii se bucura iar altii abuzeaza. Nu trebuie sa fii obligat sa participi indirect la toate petrecerile din camin, sa asculti muzica si tot felul de zgomote atunci cand vrei sa dormi sau sa citesti.

5. Zona. Poti sa alegi sa locuiesti in orice zona a orasului in functie de bugetul de care dispui si in functie de activitatile tale zilnice. Nu trebuie sa stai langa facultate doar pentru a fi mai aproape de salile de cursuri.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: inchirier si vanzari apartamente Cluj, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri. 

Vizualizari: 1.193

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>