03.29.2020 18:45

Culoarea lunii in martie !

La inceputul primaverii, Lindab Romania continua campania promotionala Culoarea lunii cu preturi speciale.

Lindab Romania: In luna martisorului se poarta rosu si negru.

Preturi speciale la inceputul primaverii, prin campania promotionala Culoarea lunii.

La inceputul primaverii, Lindab Romania continua campania promotionala Culoarea lunii, propunand preturi speciale la combinatia de acoperis de tigla metalica in culoarea ROSU 754 cu sistemul de jgheaburi si burlane in culoarea NEGRU 015.

Campania este valabila in perioada 3-31 martie, iar reducerea acordata la achizitionarea unui sistem complet in aceste culori este de 30%.

Le propunem clientilor nostri o combinatie de culori foarte eleganta. Mai mult, ii sustinem in implementarea proiectelor lor personale prin preturi speciale, calitatea recunoscuta a brandului Lindab si o retea nationala de parteneri de incredere, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania. Suntem constienti de dificultatile pe care le intampina romanii in obtinerea de finantare si de aceea vrem sa le fim alaturi cu propuneri avantajoase, a completat Sulyok.

Campania este valabila numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 30 de tari si un numar de 5000 de angajati.

sursa: www.lindab.ro

 

Vizualizari: 1.294

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>