04.25.2018 6:26

Culoarea anului 2014

Poate ca ati fost constienti de acest lucru, dar daca nu ati auzit inca, Benjamin Moore a anuntat culoarea anului 2014: Gura de aer proaspat“. Culoarea un albastru senin pudrat.

2014-color-trends-homedit

In ultimi ani a fost o schimbare de nuate inspre cele deschise. Pasteluri cu adancime. In timp ce griul a fost nuanta de mijloc de ceva timp, acum aceste nuante cuprind mai mult albastru si verde, chiar lavanda si roz.

breath_of_fresh_air_color_of_2014_homedit

Potrivit lui Benjamin Moore: Pasteluri, moi si filtrate, pentru a ridica moralul, dar nu sa iasa in evidenta prea tare culori care pot face o camera fericita, punand in lumina decoratiunile si arta. Le putem numii noile culori neutre – “o gura de aer proaspat albastru”.

fresh-breath-color

Aceasta culoare este, intr-adevar, foarte usoara, foarte proaspata, foarte senina.

breath-design-wall

paint-the-furniture-in-color-of-the-2014

Desi unii nu sunt de acord ca o culoare asa moale ca acesasta ar trebui sa fie numit Culoarea Anului - nu este prea subtila? Prea stearsa? Prea timida sa detina un loc in spectrul de culori? - Culoarea are un sens aparte, o prezenta discreta, aproape o maturitate (in cazul în care culorile ar putea avea maturitate).

bathroom-with-color-of-2014

In ceea ce ma priveste, cred ca este un albastru neutru frumos. Care, cel putin pentru anul 2014, ar trebui poate cunoscut ca un bleutral.

 

 

breath-of-fresh-air-stool

sofa-blue-pale

tumblr_mszwjmJhI01s2v12xo1_500

Stii ca o culoare este un castigator atunci cand aceasta poate imbraca o camera ca culoare de perete sau sa stea pe propriile sale merite in orice stil, tip si dimensiune de piese accent. 

Vizualizari: 1.251

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>