03.29.2020 1:00

Credite imobiliare, la pachet cu o … pisica

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, are o oferta ineditaa pentru primii clienti care iau un credit ipotecar mai mare de 116.000 de dolari: o pisica de îimprumut. Traditia rusa spune ca pisica aduce noroc daca se plimba intr-o casa noua, relateaza Bloomberg Businessweek. „Comanda o pisica pentru inaugurarea casei tale si adu fericire si noroc in caminul tau” – acesta este mesajul sub care banca detinuta de stat isi promoveaza campania, scrie Mediafax.

pisica

Unele dintre pisicile de imprumut apartin unor angajati ai bancii, dar sunt si pisici care nu aveau nicio legatura cu lumea bancara inainte de acest proiect. Ele pot fi luate doar pentru cateva ore iar cerere exista deja pentru micile feline. Clientii Sberbank pot alege dintre zece rase de pisici.

Oferta este valabila insa doar primilor 30 de clienti care iau un credit imobiliar de minim 116.000 de dolari, pana la jumatatea lunii decembrie.

Sursa.

 

Vizualizari: 1.247

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>