03.29.2020 19:01

Componenta sistemului Capatect

Sistemul Capatect se compune din: adeziv, material termoizolator, dibluri, stratul de armare si tencuiala


CAPATECT. Componenta sistemului
 
1.Adeziv:
Materialul adeziv si de spacluit realizeaza monolitizarea intre stratul suport si materialul termoizolant. Pentru fiecare varianta de material izolator exista un adeziv optim de la Capatect.
2.Materialul termoizolant
Materialul termoizolant respectiv impiedica emanarea caldurii inspre exterior. Sunt disponibile mai multe variante, care se intind de la polistiren pana la biologica pluta.
3.Diblurile:
Poate fi necesara o consolidare mecanica suplimentara lipirii. Aceasta depinde de stratul suport.
4.Stratul de armare:
Masa de spaclu armata cu tesatura textila din fibre de sticla are sarcina de a impiedica formarea fisurilor in stratul de armare, cauzate de tensiuni provocate de dilatarile termice.
5.Tencuiala:
Stratul de tencuiala protejeaza sistemul termoizolant de influentele climatice. Prin nuanta si structura individuala, confera cladirii un aspect particular, deosebit.


 Accesorii:
 Un numar mare de produse complementare cresc calitatea sistemelor de protectie termica integrala si inlesnesc prelucrarea.
 Calitate:
  Toate sistemele termoizolante Capatect corespund normelor tehnice romanesti si austriece si sunt supravegheate permanent de catre institute de testare autorizate, independente. In plus, Capatect este membru al grupului pentru calitatea protectiei termice integrale.
 Sistemele de termoizolatie Capatect sunt agrementate in Romania sub nr. 016-04/168-2002.


Sursa: SC Vopex SRL, distribuitor autorizat Caparol
Show-room: str. Fabricii, nr. 4, Cluj-Napoca; tel: 0264-206.729

 

Vizualizari: 1.170

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>