09.27.2020 20:35

Cinci showroom-uri n tara

Pinum Doors & Windows deschide cinci showroom-uri n tara pna la sfrsitul lui iulie, n parteneriat cu Ambient


Cinci showroom-uri n tara

Pinum Doors & Windows deschide cinci showroom-uri n tara pna la sfrsitul lui iulie, n parteneriat cu Ambient

Compania Pinum Doors & Windows, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi si ferestre din lemn, are n plan deschiderea a cinci showroom-uri n cele mai mari orase din tara precum Sibiu, Cluj, Bistrita, Baia Mare si Trgul Mures, n urma semnarii unui contract de parteneriat cu Ambient, cei mai mari distribuitori de materiale de constructii, finisaje si amenajari interioare. Showroom-ul din Sibiu, cel mai mare dintre acestea, a fost deja inaugurat n urma cu cteva zile si este ntins pe o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati.

Parteneriatul cu Ambient face parte din strategia de business pe anul n curs, de a extinde numarul de showroom-uri nu numai n Capitala, ci si pe plan national. Astfel, n urmatoarele doua luni vom reusi sa ajungem ct mai aproape de clientii nostri din toata tara, care vor putea sa se bucure de peste 150 de modele de usi din portofoliul nostru, fiecare cu diferite finisaje, personalizate cu elemente inovative ce raspund celor mai variate cerinte de amenjare interioara, a declarat Francesco Curcio, Director Comercial Pinum Doors & Windows.

Showroom-urile din Cluj, Baia Mare si Trgul Mures vor fi deschise pna la sfrsitul lunii iunie, urmnd ca cel din Bistrita sa fie inaugurat n cursul lunii iulie.
“Desi este una dintre piesele de rezistenta a multor proiecte de renovare ale clientilor nostri, alegerea unei usi poate deveni un demers dificil. Decizia de achizitie a unui model de usa reprezinta un moment cheie n cadrul proiectului ntruct conteaza foarte mult culoarea, calitatea, design-ul si nu n ultimul rnd mesterul care o monteaza. ncepnd cu luna iunie, vom oferi n cinci centre comerciale Ambient un brand consacrat, de o exceptionala calitate, Pinum Doors & Windows. Familiile care renoveaza au nevoie de produse de calitate, durabile, iar Pinum ne confirma alegerea”, a declarat Alin Voicu, Director Achizitii si Logistica Ambient.

Despre Pinum Doors & Windows

Parte a grupului italian Nusco cu traditie de peste 40 de ani n prelucrarea lemnului, Pinum doors & windows este unul dintre cei mai importanti producatori de usi si ferestre din Romnia, avnd o prezenta de 19 ani pe piata locala. Pinum doors & windows ofera produse la standarde nalte de calitate, cu un design ambiental modern si le personalizeaza n functie de nevoile clientilor. Pentru mai multe detalii, vizitati www.pinum.ro.
Despre Ambient

Ambient este o companie al carei capital este integral romnesc si a carei principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare. nfiintat n 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romnia, n aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera ntreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice. Pentru familiile care construiesc si renoveaza, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implica direct n solutionarea dificultatilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile pe www.ambient.ro
 

Vizualizari: 1.674

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>