08.03.2020 9:32

Chiria vs vacanta de vara

Se incheie vacanta studentilor, chiriile din nou in actualitate!

Vacanta studentilor pune presiune pe oferta de locuinte scoasa la inchiriere pe perioada verii in Bucuresti si in marile orase, iar proprietarii sunt mai flexibili la negociere in acest interval. Astfel, perioada de vara este una propice pentru cautarea unei chirii.

  • Timisoara

In Timisoara, cel mai cautat cartier este Complexul Studentesc, unde chiriile pornesc de la 150 Euro/luna, o locuinta cu doua camere poate fi inchiriata pentru 180 Euro/luna, iar locuinta cu trei camere are o chirie incepand de la 250 Euro/luna.

  • Cluj-Napoca

Cel mai cautat cartier din Cluj-Napoca este Marasti. Inchirierea unei garsoniere implica 160 Euro/luna, apartamentele cu 2 camere, 250 – 280 Euro/luna, iar cele cu 3 camere, 300 – 330 Euro/luna.

  • Iasi

Desi nu este unul dintre cele mai ieftine cartiere, in Iasi, cel mai cautat este campusul studentesc, Copou. Inchirierea unei garsoniere porneste de la 150 Euro/luna. In cazul apartamentelor cu 2 camere, chiriile se situeaza intre 180 – 200 Euro/luna, iar cele cu 3 camere scot din buzunar minimum 300 Euro/luna.

sursa: Edil 

Vizualizari: 1.204
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>