07.05.2020 20:12

Ce mai mare valoare a Indicelui Blitz

Canicula imobiliara! S-au inrosit preturile apartamentelor in luna lui cuptor

Indicele Blitz a inregistrat in luna iulie cea mai mare valoare din acest an. Preturile medii publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj au atins nivelul de 1.061 Euro/mp, in crestere fata de luna iunie cu 1,24%. Raportat la situatia de la inceputul anului, apartamentele de vanzare din Cluj au castigat 4,12% iar fata de aceeasi luna a anului trecut, 7,38%.

indice-blitz-iulie

988 Euro/mp era pretul mediu public al apartamentelor de vanzare din Cluj-Napoca in iulie 2014

Si pretul mediu al apartamentelor din Cluj si imprejurimi a crescut, de la 869 Euro/mp, la 892 Euro/mp, semn ca proprietarii locuintelor din comunele invecinate Clujului (com. Floresti, com. Baciu, com. Apahida) au urmat exemplul proprietarilor din municipiu. Indicele Blitz este singurul indice imobiliar care ofera informatii specifice pietei imobiliare Clujene, facand o delimitare clara intre apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca si cele din localitatile din jur.

597 Euro/mp a fost in luna iulie pretul mediu public al apartamentelor de vanzare din exteriorul Clujului

Apartamentele cu 1, 2 si 3 camere din Cluj-Napoca sunt cele mai scumpe, atunci cand pretul este in euro/mp.

indice-iulie-2015-2

Topul Clujului este dominat de apartamentele de vanzare din Centru, cart. Gheorgheni si cart. Grigorescu. Dupa ce o perioada indelungata a ocupat pozitia a doua a topului lunar Blitz, cart. Grigorescu revine in frunte, depasind cart. Zorilor, singurul cartier clujean unde apartamentele de vanzare au pierdut teren in luna iulie fata de luna anterioara.Pentru a II-a luna la rand, privirile ne sunt atrase de cart. Manastur, cartierul care se apropie in forta de pragul de 1.000 Euro/mp, prag pe care anticipam ca-l va depasi luna viitoare.

indice-iulie-2015

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj, exprimata in Euro/mp. Studiul a fost realizat in iunie pe un esantion reprezentativ de peste 1.900 de oferte imobiliare publice din baza de date Blitz. Acest indice e un produs gratuit ce completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pt. ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Echipa Blitz 

Vizualizari: 1.465

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>