04.03.2020 11:41

Casele oglinda

Casa se deschide spre una din laturi cu o fatada mare de sticla care dispare in linii curbe in peretii laterali confectionati din aluminiu si tratat special pentru a capata nuante mate. Cladirea este impartita in doua unitati care se diferetiaza foarte putin in lungime si inaltime. Ambele case sunt plasate la mica distanta deasupra solului iar platforma le face sa pluteasca.

Designul+exterior+al+constructiei+este+alcatuit+dintr-o+sticla+speciala+care+face+ca+pe+fatada+sa+se+oglindeasca+peisajul+inconjurator._26947

1

 

 

5

Sufrageriile ambelor case au si terase acoperite, trecerea facanduse prin usile plasate in peretii de sticla. Dormitoarele si baile sunt situate in partea din spate a constructiei iar iluminarea naturala si ventilatia se fac prin luminatoarele plasate in diferite zone ale camerelor.

Din punct de vedere al designului putem spune ca se incadreaza in stilul minimalist: pereti albi si mobila moderna cu forme cursive. Designul minimalist se defineste prin eliminarea elementelor neesentiale din decor, putine elemnte existente scotand in evidenta frumusetea liniilor si a contururilor.

2

3

4

 

 

 

 

 

 

Sursa. 

Vizualizari: 2.912

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>