03.29.2020 0:15

Case triunghiulare

Cand vine vorba de casele noastre toti folosim stilul patrat. Este de asteptat si este traditional, si rar vedem o cladire sau arhitectura diferita. Dar ce putem spune despre aceste case care scot in evidenta mai mult forma decat aspectul obisnuit cu patru pereti? Aruncati o privire la aceste case triunghiulare magice si unice si forma lor exterioara funky.

triangular-house-design1

ImageGen.ashx

Poate nu la prima vedere, dar cand veti vedea aceasta casa frumoasa, va veti da seama repede cat de speciala este cu adevarat. O forma triunghiulara nu inseamna ca este si mica.

Triangular-House

JrnJohansenDanish2

JrnJohansenDanish3

JrnJohansenDanish4

JrnJohansenDanish5

JrnJohansenDanish7

Din nou, aceasta casa nu este triunghiulara la exterior ci este intr-o versiune orizontala. Dar e eleganta, e moderna si este perfecta pentru un cuplu care vrea sa iasa in evidenta.

mountain-gf-santi-garces

Ne place aceasta casa triunghiulara ciudata si adorabila. Este o cabana, cu margini moderne, care este perfecta pentru un loc de inspiratie si de odihna.

Ogaki-House-by-Katsutoshi-Sasaki-and-Associates-1

Un pic industriala ca stil si unica in forma, la fel ca toate celelalte, aceasta casa stie cum sa iasa in evidenta. Si ne place plasarea ferestrelor, usilor si curtea uimitoare gasita in interior.

dmva011

Unul dintre modele mele preferate, această casa stilul clasic si cel modern in mod perfect. Camera suplimentara construita pe partea cu punctul de intrare adauga un apel traditional care face intreaga casa sa fie mult mai confortabila.

house-allandale

La aceasta casa totul este despre profunzime si perceptie. Cu o usoara inclinare si un acoperis ascutit, este cu siguranta de neuitat. 

Vizualizari: 3.287

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>