05.31.2020 16:34

Casa printata 3D

Casa viselor tale poate deveni realitate in 24 de ore

Atunci cand planuiesti constructia unei locuinte, esti constient de faptul ca va dura pana cand o vei vedea in picioare. Pentru ca traim in era in care tot ceea ce stim se schimba de pe o zi pe alta, o companie de constructii din China dispune de o tehnologie de printare 3D prin intermediul careia casa viselor tale poate deveni realitate in 24 de ore.

WinSun Decoration Design Engineering construieste casele cu ajutorul a 4 imprimante de 3D, fiecare masurand aproximativ 10 metri latime si 6 inaltime, iar pentru a lipi straturile constructiei unul de celalalt, compania chineza produce un ciment special.

Pe langa avantajul dat de rapiditatea constructiei, aceste case printate sunt considerabil mai ieftine si mai mult de atat, nu reprezinta un hazard ecologic pentru mediul inconjurator. Pentru fiecare 195 mp de suprafata construita, compania chineza cere aproximativ 5.000 $.

Printarea 3D ofera posibilitatea clientilor de a alege un tipar prestabilit de casa sau posibilitatea de a personaliza unul, pentru a le fi pe plac. In ceea ce priveste materialele de constructie, acestea sunt verificate din punct de vedere al sigurantei si al integritatii structurale.

3D

citeste articolul integral pe MisiuneaCasa.ro 

Vizualizari: 1.345

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>