08.04.2020 16:38

Casa organica plina de personalitate

Casa ecologica este un apartament de 65 de metri patrati proiectat pentru un cuplu de tineri si situat intr-o suburbie din Mumbai, India. Designul boltit cu deschiderile arcuite taie spatii pentru bucatarie, dormitor si baie. Camera de oaspeti a fost conceputa ca parte a spatiului de locuit, separate cu un ecran de pliere atunci cand este necesar. Albul si turcoazul adaugate la schema  completeaza atmosfera interioarelor.

amazing-organic-house

Proiectarea acestei case neconventionale, a solicitat originalitate, amestecata cu o doza mare de aplicabilitate. Apreciem unicitatea acestui proiect, usor de la fata locului in cateva elemente de mobilier remarcabile: camera de zi are  canapea contemporana, tavane boltite cu rame din lemn, bar in bucatarie cu finisaj de piatra masiva, sculpturi organice in forma de unitati de rafturi si multe altele. Acestui apartament te introduce pas cu pas intr-o oaza de viata organica, cu o multime de spatiu pentru intinerire. Il gasiti la fel de captivant ca si noi?

door-organic-house

interior-organic-house

organic-house-4

organic-house-5

organic-house-6

organic-house-7

organic-house-8

organic-house-9

organic-house-10

organic-house-11

  

Vizualizari: 1.427

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>