03.29.2020 0:56

Apartamente cu panouri solare in Bucuresti

Proiectul Cartierul Solar, construit de firma Ad Astra Partneres, va avea 15 blocuri cu 1.000 de apartamente, iar pe teasele blocurilor vor fi instalate 1.800 de panouri solare cu o producţie totală de peste 600 MWh/an.

Compania isi promoveaza proiectul cu zero costuri la intretinerea spatiilor comune. Prima etapa a proiectului prevede constructia a patru blocuri cu un total de 296 apartamente, care vor fi finalizate la sfarsitul acestui an, in luna decembrie. Intregul proiect va fi finalizat in 2017.

Cine se afla in spatele Ad Astra Partners

Reprezentanti ai Premier Estate, firma care se ocupa de promovarea proiectului rezidential, spun ca proiectul este dezvoltat printr-un vechicul investitional, in cadrul caruia Ad Astra Partners, vine cu terenul, o firma spaniola vine cu investitia in panourile solare, iar investitia in constructie este suportata de compania Eoliem Consulting FZE cu experienta in domeniu, din Emiratele Arabe Unite.

Datele de la Registrul Comertului arata ca actionarul majoritar al Ad Astra Partners este un offshore inregistrat in Cipru, iar unul dintre actionarii minoritari este firma Civiwind, controlata la randul ei de Cividesign, o societate cu sediul in Valencia, Spania, si care ofera servicii de consultanta in domeniul energiei regenerabile, prezenta si pe piata din Romania. Imputernicitul societatii este Juan Jose Rodriguez Ballesteros.

Preturile pornesc de la 30.500 € (TVA 5% inclus) pentru garsoniere, 39.000 € (TVA 5% inclus) pentru apartamentele cu 2 camere, ajungand pana la 70.900 € (TVA 5% inclus), pentru apartamentele cu 3 camere.

12_54153400

Citeste mai mult. 

Vizualizari: 1.337

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>