03.29.2020 19:08

Un semineu modern

Printre lucrurile care fac viata mai frumoasa, semineele ocupa cu siguranta o pozitie importanta. Cel din imagine este mai mult decat obisnuit, si face parte din colectia Globe. Este un semineu neracordate la cos, unic, deoarece combina traditia cu forma clasica intr-o interpretare moderna. Ce altceva ai putea cere de la un semineu? Acesta face parte dintr-o categorie aparte, cea de seminee cu bioetanol, imposibil sa nu impresioneze chiar si ochiul cel mai critic.

bio-ethanol-fireplace

bio-ethanol-fireplace1

Semineul din imagine nu numai ca arata bine si combina traditia si modernitatea, dar are alte caracteristici importante. De exemplu, acesta poate fi rotit 360 de grade pentru o bucurie optima si este disponibil in doua variante: fonta cu finisaj mat si granit negru lustruit.

bio-ethanol-fireplace2

bio-ethanol-fireplace3

bio-ethanol-fireplace4

bio-ethanol-fireplace5

Pare ca intr-un film futurist si nu conteaza daca alegeti optiunea de negru sau alb, ajungeti la aceeasi concluzie: este unic din toate punctele de vedere, cu design deosebit, elegant si modern in acelasi timp. Acesta este cu siguranta o alegere inteligenta si indiferent de locul unde este amplasat, arata minunat. Se adauga farmecul si personalitatea sa, indiferent de  camera pe care o alegeti pentru acesta sau in cazul in care acesta este un apartament sau o casa, este pur si simplu perfect!

  

Vizualizari: 3.581
http://www.forstyll.ro/

Comentarii (1):

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>