07.20.2019 9:52

Aspect indraznet intr-un apartament spatios

Bine ati venit in acest apartament spatios, modern care în ciuda originilor sale scandinave, pare apărut din reviste de design interior din New York.

modern-apartment-1

modern-apartment-2

modern-apartment-3

Aceasta mansarda generoasa aflata situata in Stockholm, Suedia, a fost renovata si re-proiectata de arhitectul Daniel Nyström. Aspectul sau actual este de bun gust si inspiratie. Apartamentul dispune de 700 de metri patrati si este structurat dupa cum urmeaza: o camera de zi deschisa ,zona de luat masa si bucatarie, un dormitor transparent, un hol mare, dressing si doua bai.

modern-apartment-4

modern-apartment-5

modern-apartment-6

modern-apartment-7

Abordarea aspectului este indrazneata, arhitectul a decis sa mearga pentru un spatiu deschis, conectat pentru socializare. Cu toate acestea, zonele de living, bucatarie si dormitor sunt ingenios delimitate prin utilizarea de culori, texturi si sticla. Ferestrele mari asigura un grad iluminare naturala în interiorul casei.

modern-apartment-8

modern-apartment-9

modern-apartment-10

modern-apartment-11

modern-apartment-12

modern-apartment-13

Gasit pe www.freshome.com 

Vizualizari: 1.801

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>